Een goed werkende klokkenluidersregeling is van essentieel belang voor het vroegtijdig opsporen en melden van onregelmatigheden binnen uw bedrijf, en is sedert 2023 zelfs verplicht in ondernemingen vanaf 50 werknemers. Het kan een belangrijk instrument zijn bij het voorkomen van fraude en andere onethische praktijken en kan bijdragen aan het beschermen van de reputatie van uw organisatie.

 

Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en implementeren van klokkenluidersregelingen die voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving [link invoegen naar blog over klokkenluidersregeling] en die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van uw organisatie.

 

Samen met een externe partner biedt Everest Fraud u een betaalbare én eenvoudige no nonsens oplossing aan die – anders dan andere producten op de markt – u niet alleen helpt om aan de wettelijke verplichtingen te conformeren, maar tevens daadwerkelijk helpt om onregelmatigheden in de brede zin van het woord (gaande van integriteitsinbreuken tot interne bedrijfsfraude) vroegtijdig te detecteren en wanneer dat nodig is te onderzoeken en aan te pakken.

 

Om u maximaal te ontgrieven bieden wij u tevens de mogelijkheid om vertrouwelijk aan om de binnenkomende meldingen te ontvangen en te beheren, en zonodig verder te (laten) onderzoeken.

 

Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich veilig voelen om vermoedens van onregelmatigheden te melden en dat er passende maatregelen worden genomen om deze te onderzoeken (link naar “begeleiding privaat onderzoek”).

 

Prijs:

  • Implementatie vanaf 500 EUR
  • Setup tool vanaf 2.500 EUR
  • Gebruik tool aan abonnementskost vanaf 2.000 EUR/jaar
  • Ontvangst- en meldingsbeheer + onderzoek aan vaste uurtarieven

Op basis van een gratis intakegesprek maken wij graag een op maat gemaakte offerte

 

U hebt mogelijk interesse in dit product en u wenst een gratis intake gesprek? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier hieronder, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).