Krijg je als particulier of als ondernemer vragen van je financiële instelling omtrent de herkomst van je fondsen?  Of stelt je accountant vragen met betrekking tot bepaalde transacties?  Veel kans dat deze vragen voortvloeien uit de antiwitwaswetgeving, en dat het niet (afdoend) antwoorden op de gestelde vragen nare gevolgen kan hebben.  

 

Wens je te vermijden dat je het voorwerp uitmaakt van een melding aan de antiwitwascel (die kan doormelden aan het parket), en wens je je relatie met je bank of accountant graag te behouden?  Het verstrekken van een verstandig en correct antwoord is dan van groot belang.

 

Of wens je – eventueel na de stopzetting van je bankrelatie – een relatie aan te knopen met een nieuwe bankinstelling?

 

Wij helpen je graag en gaan samen met jou na hoe je het best op de gestelde vragen kan antwoorden.  Op basis van wat je ons tijdens een consultatie meedeelt, aangevuld met de documentatie die je ons bezorgt of die we opvragen bij derden, gaan we na of je vermogen/transacties waaromtrent vragen worden gesteld een legale herkomst heeft.  Onze bevindingen worden je aangeleverd onder de vorm van een rapport, dat je kan aanwenden ten aanzien van je bankier/accountant/… .  Wanneer dit nodig zou blijken zullen we je ook adviseren om waar dit vereist is rechtzettingen te doen.  Ook hierbij kunnen we je begeleiden.

 

  • eenvoudig dossier:
      • consultatie en studie documentatie: 750 EUR
      • opstellen rapport/attestering:  750 EUR
  • complexer dossier: vaste prijs obv. offerte

Begeleiden rechtzetting/regularisatie

 

U hebt mogelijk interesse in dit product en u wenst een gratis intake gesprek? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier hieronder, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).