Telt uw onderneming meer dan 50 werknemers?  Dan dient zij zich binnenkort in regel te stellen met de Klokkenluidersregeling.  Alhoewel België te laat was met de implementatie van de Klokkenluidersrichtlijn (link), worden de contouren van de wetgeving die in België wordt voorbereid duidelijk.  Nu al staat vast dat uw onderneming onder meer een eigen intern meldingskanaal zal moeten opzetten, en dit wellicht binnen de 2 maanden nadat de wet van kracht wordt.  

 

Samen met een externe partner biedt Everest fraud u een betaalbare én eenvoudige no nonsens oplossing aan die – anders dan andere producten op de markt – u niet alleen helpt om aan de wettelijke verplichtingen te conformeren, maar tevens daadwerkelijk helpt om onregelmatigheden in de brede zin van het woord (gaande van integriteitsinbreuken tot interne bedrijfsfraude) vroegtijdig te detecteren en wanneer dat nodig is te onderzoeken en aan te pakken.  

 

In samenwerking met onze externe partner implementeren wij onze tool zowel technisch als juridisch binnen de context van uw onderneming.

 

Prijs: vaste projectprijs obv. offerte

 

U hebt mogelijk interesse in het laten uitvoeren van een fraud audit? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).