Werd u uitgenodigd voor een verhoor bij de politie of een andere overheidsdienst?  In veel gevallen staat de wet expliciet toe dat u zich laat bijstaan door een advocaat, niet alleen voorafgaandelijk maar ook tijdens uw verhoor.  Zelfs wanneer de wet het niet expliciet toestaat, wordt de bijstand van een advocaat vaak toegelaten.

 

Ons team heeft verschillende advocaten die werden opgeleid in de begeleiding van verhoren, en staat zowel verdachten, getuigen als slachtoffers bij.

 

Zeker in het ondernemingsstrafrecht, waar de meeste verhoren op schriftelijke uitnodiging gebeuren, is een goede voorbereiding cruciaal.  Een verhoor is immers een cruciale fase in een onderzoek, en een slecht verhoor blijft je achtervolgen.

 

Ons kantoor heeft, gebaseerd op onze jarenlange ervaring terzake, een heus draaiboek uitgewerkt dat we samen met u doorlopen om u optimaal voor te bereiden, zowel in het algemeen als met betrekking tot de concrete feiten waaromtrent u zal gehoord worden.  Wij bekijken ook of en zo ja op welke wijze u zich best op uw zwijgrecht beroept.

 

Ook tijdens uw verhoor begeleiden wij u.  Ook hier slagen wij er vaak in om, door onze ervaring het verschil te maken.

 

Prijs: 

  • Voorbereiding verhoor: 750 EUR
  • Begeleiding verhoor en opvolging: ereloon aan vast uurtarief

 

U hebt mogelijk interesse in onze diensten met betrekking tot bijstand verhoor? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).