Maakt u of uw vennootschap het voorwerp uit van een ernstig conflict, maar wenst u een vaak kostelijke en lange procedureslag voor de rechtbank te vermijden?  Of meent u dat er nog ander belangen spelen die u ook graag op tafel brengt?  Dan is bemiddeling mogelijks een oplossing voor u.  

 

Vanuit zijn 25-jarige ervaring volgde Mr. Stijn De Meulenaer (link) een opleiding op basis waarvan hij door de Federale Bemiddelingscommissie als bemiddelaar werd erkend.  

 

Ook hier stellen wij onze know how graag aan u ter beschikking, zij het als advocaat in een bemiddelingsdossier dan wel als bemiddelaar, waarbij we ernaar streven om in een positief klimaat partijen naar elkaars standpunt te doen luisteren, begrip te doen opbrengen voor elkaars belangen om tot concrete opties en oplossingen te komen.

 

Prijs: 

  • Ereloon aan vast uurtarief 

 

U hebt mogelijk interesse in onze diensten met betrekking tot bemiddeling? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).