Bij ons advocatenkantoor begrijpen we hoe belangrijk het is om fraude binnen uw onderneming te voorkomen en op te sporen. Wij bieden daarom, al dan niet in samenwerking met externe specialisten zoals fraude auditoren, diensten aan voor private opsporing en onderzoek naar fraude binnen uw organisatie of daarbuiten. Door deze opdracht aan een advocaat toe te vertrouwen vermijdt u problemen met de wet op de privédetective, waarvan wij als beroepsgroep vrijgesteld zijn.  Onze specialisten hebben ruime ervaring op dit domein.  Mr. Stijn De Meulenaer doceert al meer dan 15 jaar in de Masterclass Fraud Audit en kent dit domein als geen ander.

 

Wij begrijpen dat het ontdekken van fraude niet alleen financiële gevolgen kan hebben, maar ook gevolgen kan hebben voor uw reputatie en vertrouwen van uw stakeholders. Daarom nemen wij onze taken zeer serieus en zorgen we voor een grondig onderzoek en rapportage van onze bevindingen.

 

Wij werken nauw samen met onze cliënten om hun specifieke behoeften en zorgen te begrijpen en stellen een gepersonaliseerde aanpak voor die past bij hun behoeften en doelstellingen.

 

Indien u vermoedt dat er fraude plaatsvindt binnen uw onderneming of u gewoon wilt zorgen voor een extra beveiligingslaag, neem dan contact op met ons advocatenkantoor voor professionele en betrouwbare ondersteuning.

 

Op basis van een gratis intakegesprek maken wij graag een op maat gemaakte offerte

 

U hebt mogelijk interesse in dit product en u wenst een gratis intake gesprek? Contacteer onze specialisten vrijblijvend via ons contactformulier hieronder, per e-mail (anti-fraude@everest-law.be) of telefonisch (09/334.94.70).